Laden Evenementen

De eerstvolgende activiteit van het KoM project Klaar voor de toekomst? Productie-efficiëntie verbetering in de insectenteelt in Nederland is een bijeenkomst over het thema Bedrijfseconomie, georganiseerd door ABN AMRO en Wageningen Universiteit en Research.

Datum en tijd:
2 november 2022
10.00 uur
tot 12.30 uur

Locatie: CIRCL gebouw ABN AMRO, Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam. Direct tegenover uitgang treinstation Amsterdam Zuid. De bijeenkomst is ook online te volgen.

Tijdens de bijeenkomst wordt door Venik en WUR ingegaan op de bedrijfscijfers in de insectenkweek zoals die opgenomen zijn in de KWIN. Meer informatie over de KWIN is hier te vinden.

ABN AMRO zal haar visie geven rondom de thema’s circulariteit en eiwittransitie en de positie van de insectenkweek daarbinnen.

NGN gaat in op de mogelijkheden tot het omschakelen van bestaande bedrijfsgebouwen tot insectenkweek eenheden.

Een voorlichter uit de praktijk zal ingaan op kengetallen zoals die op meerdere bedrijven bijgehouden en gerealiseerd worden en hoe daar op te sturen is in de praktijk

Het CIRCL gebouw is een circulair paviljoen aan de financiële Zuidas van Amsterdam, gecreëerd door ABN AMRO om opgedane kennis over circulariteit te delen en verbinding te maken. Het gebouw is zo ontworpen dat het zo min mogelijk impact heeft op de planeet. Veel onderdelen zijn hergebruikt en andere onderdelen kunnen in de toekomst worden hergebruikt. CIRCL is bovendien een living lab, waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte kan krijgen; een plek om te leren, te inspireren, maar vooral om te verbinden, zo ook voor het KoM project.

AANMELDEN voor de bijeenkomst bedrijfseconomie!

Ga naar de bovenkant