Laden Evenementen

Op 6 november organiseren Network for Insect Knowledge (NIK), Venik en WUR  de jaarlijkse stakeholdersbijeenkomst voor de insectensector in het Huis der Provincie in Arnhem. Deze bijeenkomst staat in het teken van het thema “Terugkijken op Bereikte Resultaten en Vooruitkijken naar de Toekomst”. We maken gezamenlijk de balans op van wat we als sector hebben bereikt en maken plannen voor de toekomst.

Tijdens de bijeenkomst worden de concrete resultaten van het afgelopen sectorplan ‘Agenda ontwikkeling en innovatie in de Nederlandse insectenketen 2020-2024’ gepresenteerd.

Kijk samen met ons terug op de stappen die we hebben gezet om de insectensector te versterken. Dit is de laatste kans voor stakeholders om hun input te geven voor het nieuwe sectorplan 2025-2030. Mis deze mogelijkheid om jouw feedback te laten horen voordat het plan definitief wordt vastgesteld niet!

Naast deze reflectie en vooruitblik, biedt de bijeenkomst een uitstekende gelegenheid om te netwerken en om de banden binnen de sector verder aan te halen en zal er een bedrijvenmarkt worden georganiseerd.

We nodigen alle belanghebbenden in de insectensector van harte uit om deel te nemen aan deze belangrijke bijeenkomst. Samen kunnen we reflecteren op onze prestaties en de toekomst van de sector vormgeven!

Praktische informatie:

  • Datum: 6 november
  • Locatie: Huis der Provincie, Arnhem
  • Tijd: 12:00 – 17:00

Heb je interesse in deelname of wil je jouw bedrijf presenteren op de bedrijvenmarkt?
Neem dan contact op met info@nfik.nl

* Afbeeldingen van Ynsect en Protix

Ga naar de bovenkant