Welkom bij…

Voor kennis over en het netwerk in insecten als voedingsmiddel voor dieren en mensen en andere toepassingen moet je bij het NIK zijn. Je vindt er de informatie die je zoekt of je wordt doorgeleid naar de juiste partij om die kennis te vinden. Het NIK ontsluit niet alleen kennis, maar deelt deze ook.

Op deze manier helpt het NIK ondernemers in de insectenbranche verder of helpt ze startende ondernemers op weg. Daarvoor heeft ze een krachtig en groot netwerk. Het NIK kan als geen ander partijen met elkaar in contact brengen of organiseert dit zelf. Het NIK levert op deze manier een bijdrage aan het stimuleren van groei van de insectensector.

Wat kan het Network for Insect Knowledge voor mij betekenen?

Als je kennis wilt over de insectensector, je wilt weten wat er speelt of je hebt vragen over specifieke onderwerpen in de insectensector, dan willen wij graag jou van kennis voorzien. Wil je andere bedrijven ontmoeten op bepaalde thema’s, training volgen, evenementen bijwonen, zicht op wet- en regelgeving hebben, informatie inzien over projecten of een bedrijf starten? Vindt het op de website of neem contact op met het Network for Insect Knowledge via e-mail: info@nfik.nl of op het insectenspreekuur elke woensdagochtend van 9.00 – 11.00 uur op telefoonnummer 06 50 83 87 79.

Ondersteund door:

VENIK
New Generation Nutrition
InsectoCycle
Coöperatie De Valk Wekerom
Wadudu
Feed Design Lab
Aeres Groep
Aeres Hogeschool Dronten
Poultry Expertise Centre
Aeres MBO Barneveld
HAS Hogeschool
WUR – Wageningen Livestock Research
LTO Gelderse Vallei
Foodvalley NL
Regio Foodvalley
Provincie Gelderland
Rabobank
Nevedi
Pannevis Consulting

Support

Er zijn verschillende manieren om ondersteuning te krijgen van het NIK. NIK is het neutrale kennisnetwerk in de insectensector. Ze ontsluit en deelt deze kennis met een groot netwerk en brengt partijen bij elkaar. Op die manier helpt ze ondernemers in de branche verder en stimuleert ze de ontwikkeling van de hele insectensector.

Het NIK
Ontsluit kennis over insecten
Deelt deze kennis met haar netwerk
Brengt de juiste partijen bij elkaar
Helpt ondernemers verder
Stimuleert de insectensector

Heb je vragen?
Dan kan je het NIK bereiken tijdens het insectenspreekuur elke woensdag van 9.00 tot 11.00 uur.

Gefinancierd door:

Provincie Gelderland


Regio Foodvalley